STEFAN KOLLE. Partener FutureLab

Stefan este un inovator, dedicandu-si intreaga cariera cercetarii celor mai recente informatii din media, finante sau tehnologie. Cu toate ca a ramas ancorat in realitatea pietei de business actuala, este o persoana capabila sa transforme ideile vizionare si noile tehnologii in strategii aplicabile in departamentele tehnice si financiare, dar si de marketing ale marilor companii europene si nu numai.

. Fiind printre primii antreprenori online ai Beneluxului, a dezvoltat, incepand cu anul 1995, strategiile de comunicare online pentru numeroase companii.

. Ca fondator al IDFactory, un incubator de afaceri, a lucrat cu diverse start-upuri in mediul online si mobil, dezvoltand produse precum sisteme de parcare bazate pe tehnologia mobila, site-uri web dedicate informatiilor de lifestyle si turism, website-uri sigure pentru copii, etc.

. A contribuit la stabilirea unor solutii de chat care sa asigure protectia participantilor prin intermediul unui sistem de card de identitate belgian. Acest proiect a fost realizat pentru guvernul belgian in parteneriat cu toate companiile furnizoare de servicii de internet din Belgia.

. A dezvoltat un sistem complet de business si entertainment pentru un portal european important.

Stefan consiliaza in prezent companii precum Philips Electronics, Heineken (Grecia), Centrul European pentru Management si Fortis Investments cu privire la stabilirea celor mai bune strategii digitale si de marketing. De asemenea, consiliaza cateva dintre cele mai importante agentii de publicitate din lume. Stefan este totodata asociat al clientilor Centrului European de Management, asistandu-i pe acestia in alegerea celor mai potrivite strategii digitale.
ORGANIZATOR
SPONSOR

PARTENERI MEDIA
CU SPRIJINUL